20 jaar praktijkervaring in 1 BOX

Ontdek de 360BOX:

De sleutel tot groei en verkopen zonder stress!

Ben je klaar om je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je de onduidelijkheid in je verkoopprocessen oplossen? Deze 360BOX biedt kennis uit de praktijk in hapklare gidsen aangevuld met video. Boost je verkoop door deze eenvoudige tips en tricks uit de praktijk.

TIJDELIJK GRATIS VERZENDING + 1 VERRASSING IN DE BOX

Ontdek hoe je meer kan verkopen,

zonder mensen te misleiden.

Bekijk de video met uitleg over de 360BOX

Getuigenissen

Laat je inspireren door verhalen van ondernemers die hun verkoop naar een hoger niveau hebben getild.

"Thimo Sonius in mijn ogen de man!


Ik volg Thimo al een tijdje via YouTube en ook Spotify, hij heeft me gestimuleerd om meer uit mezelf te halen dan dat ik op dat moment deed.


Hij heeft mijn ogen geopend voor de eventuele obstakels die ik tegen zou komen, fouten die ik anders zelf zou maken werden op deze manier tegengehouden.

Ook heeft hij me een andere kijk op (voor mij moeilijke) zaken gegeven.


Ik wil hem dan ook bedanken."

- ROY TRUM

Bron: Google Reviews

"Thimo heeft mijn Sales processen drastisch verbeterd!


Ik heb drie weken geleden mijn salesprocessen tegen het licht gehouden, door Thimo zijn expertise in te schakelen.


Al zijn tips en bevindingen waren snel toepasbaar, waardoor ik binnen 2 weken al een duidelijk verschil merkte in mijn salesresultaten: ik ging vrijwel direct meer deals closen.


Mooie bijkomstigheid is dat ik sindsdien bulkend van het zelfvertrouwen mijn salesgesprekken aan ga, omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op een geperfectioneerd salesproces."

- DENNIS

Bron: Google Reviews

"Ontzettend goede begeleiding.

Zeer vriendelijk en flexibel.

Ruime ervaring op gebied van sales en marketing.

Duidelijke taal, afspraken en resultaat!

We komen snel terug voor een overzicht van de behaalde resultaten Thimo!"

- FARID K.

Bron: Google Reviews

Dit zit in je 360BOX

De BOX bevat een mix van bewezen kennis uit 20 jaar praktijkervaring, checklist, templates en meer.

Plus exclusieve toegang tot een online omgeving met video's en extra templates om het maximale eruit te halen!

Gids 1: Verkoop Basisgids 2024

Leg de sterke basis voor jouw verkoopsucces.

 • Actuele Verkoopinzichten: Ontvang de nieuwste inzichten en strategieën die specifiek zijn afgestemd op de veranderende markttrends en klantbehoeften van 2024, waardoor je altijd een stap voor blijft op je concurrentie.
 • Praktische Stap-voor-Stap Richtlijnen: Leer essentiële verkoopvaardigheden en -technieken met behulp van praktische en gemakkelijk te volgen richtlijnen, zodat je direct aan de slag kunt met het verbeteren van je verkoopprestaties.
 • Persoonlijke Ondersteuning: Profiteer van persoonlijke begeleiding en ondersteuning om eventuele obstakels te overwinnen en je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, waardoor je meer zelfvertrouwen en succes behaalt in je verkoopactiviteiten.

Gids 2: Nieuwe Klanten Vinden (koude acquisitie)

Zelfverzekerd nieuwe klanten benaderen.

 • Bewezen acquisitiestrategieën: Leer bewezen en effectieve technieken om nieuwe klanten aan te trekken, gebaseerd op jarenlange ervaring in sales en marketing.
 • Praktische toepassing: Ontvang praktische tips en actiegerichte stappen die direct kunnen worden toegepast om je klantenbestand te vergroten, zonder verspilling van tijd of middelen.
 • Persoonlijke begeleiding: Profiteer van persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen bij elke stap van het acquisitieproces, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en sneller resultaten behaalt.

Gids 3: Verkoopgesprekken

Waardevolle gesprekken voor beiden

 • Echte connecties maken: Leer hoe je authentieke relaties opbouwt met je klanten tijdens verkoopgesprekken, zodat ze zich begrepen en gewaardeerd voelen.
 • Effectieve communicatie: Ontdek eenvoudige maar krachtige communicatietechnieken die je helpen om duidelijk en overtuigend je boodschap over te brengen zonder te veel te praten.
 • Behoeften begrijpen: Leer hoe je de behoeften en wensen van je klanten kunt identificeren door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen, zodat je hun problemen kunt oplossen en waarde kunt toevoegen.

Gids 4: Indrukwekkende offertes

Met templates voor indrukwekkende offertes.

 • Duidelijk en overzichtelijk: Leer hoe je je offertes helder en overzichtelijk kunt maken, zodat je klanten snel kunnen begrijpen wat je aanbiedt en waarom het waardevol is.
 • Aansluiten bij de behoeften: Ontdek hoe je de behoeften en problemen van je klanten kunt identificeren en deze kunt benadrukken in je offerte, zodat ze zich begrepen voelen en gemotiveerd zijn om met jou samen te werken.
 • Professionele presentatie: Leer hoe je je offertes op een professionele en aantrekkelijke manier kunt presenteren, met gebruik van visuele elementen en een gepaste tone-of-voice, om een echt indruk achter te laten bij je potentiële klanten.

Gids 5: Succesvol opvolgen (zonder te stalken)

Blijf in beeld zonder te irriteren.

 • Effectieve opvolgstrategieën: Ontvang bewezen strategieën en technieken om op een doeltreffende en respectvolle manier op te volgen na het versturen van een offerte, waardoor je de kans vergroot om de deal te sluiten.
 • Persoonlijke benadering: Leer hoe je op een persoonlijke en authentieke manier contact kunt houden met je potentiële klanten, zodat ze zich gewaardeerd en betrokken voelen bij jouw bedrijf.
 • Slimme automatisering: Ontdek hoe je gebruik kunt maken van slimme automatiseringstools en -processen om je opvolgactiviteiten te stroomlijnen en te optimaliseren, waardoor je tijd bespaart en consistent blijft in je follow-up.

Gids 6: Meer Deals Sluiten

Sluittechnieken om meer deals te sluiten.

 • Overtuigende afsluittechnieken: Leer effectieve en ethische afsluittechnieken die je helpen om op een natuurlijke en overtuigende manier deals te sluiten, zonder te pushen of agressief over te komen.
 • Onderhandelingsvaardigheden: Ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden en leer hoe je op een tactvolle manier de beste deal kunt sluiten voor zowel jou als je klant, waardoor je de waarde van je aanbod maximaliseert.
 • Vertrouwen opbouwen: Leer hoe je vertrouwen opbouwt bij je potentiële klanten door transparantie, integriteit en empathie te tonen tijdens het verkoopproces, waardoor ze eerder geneigd zijn om met jou in zee te gaan.

Bij elke gids krijg je toegang tot een exclusieve video!

Veelgestelde vragen

Zijn dit niet gewoon 6 dikke boeken?

Nee, dit zijn bewaargidsen met korte, krachtige tips en technieken. De gidsen zijn bedoeld om je weer even te herinneren aan een slimme werkwijze voor meer resultaat. Daarnaast krijg je per gids (onderwerp) toegang tot een unieke video waar ik meer uitleg.

Zijn deze pakketten geschikt voor beginners in de verkoop?

Antwoord: Absoluut! Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om zowel beginners als ervaren verkopers te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om succesvol te zijn in de moderne verkoopomgeving.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten na het toepassen van jullie strategieën?

Antwoord: Veel gebruikers zien al binnen enkele weken verbeteringen in hun verkoopresultaten. Het succes hangt af van hoe consequent je de geleerde technieken toepast. Wij bieden de kennis; jouw inzet bepaalt de snelheid van het resultaat.

Kan ik de pakketten op mijn specifieke industrie toepassen?

Antwoord: Jazeker! Onze pakketten zijn ontworpen met het oog op universele verkoopprincipes die toepasbaar zijn in elke industrie. Of je nu in de detailhandel, B2B-dienstverlening, of technologie zit, deze strategieën kunnen worden aangepast aan jouw unieke situatie.

Wat als ik al ervaring heb met sommige van de aangeboden technieken?

Antwoord: Mijn pakket kan dienen als een opfriscursus en bieden mogelijk nieuwe inzichten of benaderingen die je nog niet hebt overwogen. Bovendien bevatten ze geavanceerde tips en strategieën die waardevol zijn voor zelfs de meest ervaren verkopers. Ik deel 20 jaar ervaring met je.

Wat maakt deze BOX anders dan de rest?

Antwoord: Deze unieke benadering combineert praktische tools, zoals scripts, checklists en templates, met de nieuwste inzichten in verkooppsychologie en strategie.


Ik richt mij niet alleen op wat je moet doen, maar ook op hoe je het doet, om je te helpen echte verbindingen met klanten te bouwen en duurzame relaties te ontwikkelen. Daarbij krijg je toegang tot unieke video's die perfect aansluiten bij elke gids. Zo haal je er het maximale uit.

Profiteer tijdelijk van de GRATIS verzending!

Over Thimo Sonius

Meer dan 20 jaar ervaring

Mijn naam is Thimo Sonius, ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het ondernemen in de meest uiteenlopende branches.


Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je weg te vinden en plezier te hebben in het ondernemen. Maar ik geloof er ook in dat iedereen een bedrijf succesvol kan maken.


Ik vond het altijd ongemakkelijk om aan onbekende mensen mijn 'verkooppraatje' te houden. Ik wilde het niet.


Maar ook aan bekende mensen wilde ik het vaak niet vertellen omdat ik bang was om een verkoper te zijn.


Ik wil in het dagelijks leven gewoon tevreden te zijn en plezier te hebben. Leuke klanten, leuke samenwerkingen en je gelukkig durven voelen als je een keer thuis op de bank zit.

Anderen over Thimo

Laat je inspireren door verhalen van ondernemers die hun verkoop naar een hoger niveau hebben getild.

"Thimo Sonius in mijn ogen de man!


Ik volg Thimo al een tijdje via YouTube en ook Spotify, hij heeft me gestimuleerd om meer uit mezelf te halen dan dat ik op dat moment deed.


Hij heeft mijn ogen geopend voor de eventuele obstakels die ik tegen zou komen, fouten die ik anders zelf zou maken werden op deze manier tegengehouden.

Ook heeft hij me een andere kijk op (voor mij moeilijke) zaken gegeven.


Ik wil hem dan ook bedanken."

- ROY TRUM

Bron: Google Reviews

"Thimo heeft mijn Sales processen drastisch verbeterd!


Ik heb drie weken geleden mijn salesprocessen tegen het licht gehouden, door Thimo zijn expertise in te schakelen.


Al zijn tips en bevindingen waren snel toepasbaar, waardoor ik binnen 2 weken al een duidelijk verschil merkte in mijn salesresultaten: ik ging vrijwel direct meer deals closen.


Mooie bijkomstigheid is dat ik sindsdien bulkend van het zelfvertrouwen mijn salesgesprekken aan ga, omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op een geperfectioneerd salesproces."

- DENNIS

Bron: Google Reviews

"Ontzettend goede begeleiding.

Zeer vriendelijk en flexibel.

Ruime ervaring op gebied van sales en marketing.

Duidelijke taal, afspraken en resultaat!

We komen snel terug voor een overzicht van de behaalde resultaten Thimo!"

- FARID K.

Bron: Google Reviews

Tijdelijk: Gratis verzending (NL / BE).

Gratis verzending (NL/BE)

Tijdelijk € 79,- incl. btw

Alle 6 de gidsen in 1 BOX. Je krijgt online toegang tot alle video's en templates.

 • Verkoop Basisgids 2024 +VIDEO
 • Koude Acquisitie (telefoon/e-mail) +VIDEO
 • Waardevolle Verkoopgesprekken +VIDEO
 • Unieke Offertes + Templates +VIDEO
 • Succesvol Opvolgen + Sjabloon +VIDEO
 • Meer Deals Sluiten +VIDEO
 • Gratis verzending in NL/BE
 • Behaal je doelen. Snel.

Je bent gedreven en resultaatgericht. Met de 360Box zet je krachtige stappen naar verkoopsucces. Ga voor de 360BOX en versnel je traject naar de top.

 • Maak impact met elke contact.

Jouw charisma is je kracht. Versterk jezelf met deze bewezen communicatietechnieken. Meer zelfvertrouwen en waardevolle gepsrekken voeren. Vanuit je natuurlijke talent zonder jezelf anders voor te moeten doen.

 • Bouw langdurige klantrelaties op.

Betrouwbaar en zorgzaam, dat ben jij. Met deze box zorg je voor een stabiele stroom van trouwe klanten door consistente en bewezen follow-ups.

 • Onderbouw je succes met kennis.

Je oog voor detail en honger naar kennis zijn ongeëvenaard. De box is een schat aan informatie die je helpt om je offertes en acquisitietechnieken te perfectioneren.

 • TIJDELIJK: Extra grote kans van slagen

Dankzij de 1-op-1 strategie krijg je exact voor jouw situatie de beste inzichten en tips. Zo kan je nog sneller alles toepassen en in de kans van slagen extra groot!

360BOX is een dienst van THIMO SONIUS.

CONTACT OPNEMEN

Tel: 033 2003 277

E-mail: mail@360box.nl

Adres: Centurionbaan 160-18

3769AV Soesterberg.